Over ons

Jonge Boomen is een samenwerking tussen Diana van den Boomen en Martine de Jong. Een interieurarchitect en interieurstylist die elkaar perfect aanvullen en dagelijks vol enthousiasme aan het werk zijn. Tanja Scholts versterkt het team als ontwerper. Renske is onze meubelspecialist en aanspreekpunt voor onze leveranciers. Petra doet voornamellijk styling. Romy (niet op de foto) is onze tekenaar en lichtspecialist.

Martine de Jong

Martine is interieurontwerper en stylist en zet haar creativiteit in voor zakelijke als particuliere opdrachtgevers. Vanuit een achtergrond in communicatie, een opleiding aan Stylingacademie Artemis en een verlangen om creatief bezig te zijn is haar missie mooie interieurs te ontwerpen voor particulieren en bedrijven.

martine@jongeboomen.nl of 06 14625949

Diana van den Boomen

Diana ontwikkelde zich sinds 2003 binnen een grote klantenkring als een betrouwbaar interieurontwerper. Gebruik van duurzame materialen, creëren van persoonlijke sfeer, scheppen van ruimte en aandacht voor detail zijn de essentiële waarden voor ieder ontwerp. 

diana@jongeboomen.nl of 06 22 919 366

Tanja Scholts

Tanja is interieurontwerper in hart en nieren. Opgeleid in België, Italië en op de Utrechtse Nimeto. Tanja heeft ervaring in het vak vanuit een woonwinkel en de laatste jaren als freelance interieurontwerper. Sinds 2017 versterkt zij ons team.

tanja@jongeboomen.nl of 06 11 292 803

Renske Rademaker

Renske is onze creative manager. Na de Nimeto heeft Renske de  opleiding Design Management gevolgd aan de HKU. Ervaring in het interieurvak heeft ze opgedaan bij Burik&Burik waar ze werkte met mooie merken als Moroso, Extremis, Rimadesio en Tom Dixon. Sinds 2019 bij ons om al die kennis met ons te delen.

renske@jongeboomen.nl of 06 36 588 400

Petra van Heerdt

Petra maakt vanuit de mode elke week een uitstapje naar interieur en dan met name de styling van onze projecten. Detex en stylingacademie Artimis - richting mode styling hebben haar creatief gevormd. Die creativiteit zet zij sinds 2020 ook in voor Jonge Boomen. 

petra@jongeboomen.nl of 06 53372705